SKBK Alliansen spiller fotball i bedriftserien i Bergen. KanonKjellO er seriemestre i kanonball 2005 og tok NM-sølv i 2005 og 2006. Folkene bak er stort sett de samme, og de to klubbenes siste bragder kan du lese mer om her.

30 august 2005

Penger i kassen?

Etter all øldrikkingen til styret er klubbkassen temmelig skrapt. I et desperat forsøk på i få inn noen kroner ber vi deg derfor oppgi "SKBK Alliansen" i feltet for bestillingskode når du bestiller ditt Viasat-abonnement. På denne måten støtter du klubben med 500 spenn.

4 Kommentarer:

Anonym skrev...

Ja, nå er det bare å si opp sitt gamle abonnement, og få dere et nytt. SKBK trenger hver krone dere kan hjelpe oss med. Dette for at vi skal kunne stille lag i neste års serie og AV-cupen i år.

31 august, 2005 15:03

 
Yngve Johannessen skrev...

Ja, nå gjelder det bare å få folk som skal bestille Viasat-abonnement til å skrive "SKBK Alliansen" i feltet for referanse. Jeg fikk flyersene fra Viasat i dag, så vi får vel dele de ut på en eller annen måte. Har litt dårlig tid, kampanjen varer bare t.o.m 30. september 2005. Eventuelle penger vil bli utbetalt i midten av oktober. Så alle loddselgerne bes ta pause med loddsalget i hele september, og heller dele ut flyerser samt informere offentligheten om denne unike muligheten til å støtte et lokalt lag.

01 september, 2005 16:53

 
PÃ¥l Magne skrev...

Ta med på neste kamp.. Deler ut til alle på Slettebakken.. Flott d!

01 september, 2005 16:57

 
Yngve Johannessen skrev...

Vel, nå vil vel de lagene som er på Slettebakken helst ha penger til egen klubb, så spørs om det kommer til å funke... Kanskje bedre å legge de i postkasser rundt omkring?

01 september, 2005 17:01

 

Skriv en kommentar til dette innlegget

<< Tilbake til forsiden